Hei sinä Joogastudio Valon joogi ja joogini!

 

Pohdittuani asiaa pitkään ja hartaasti, olen sekä Valtionneuvoston että Ruskon kunnan ohjeistuksen huomioon ottaen päättänyt siirtää Joogastudio Valon joogatunnit tuleviksi viikoiksi ZOOM verkkoympäristöön. Teen tämän yhteiseen hyvään vedoten. Haluan, että mahdollisimman moni meistä säilyy terveenä ja ennen kaikkea, jotta mahdollisesti jokaisen perheessä ja lähipiirissä riskiryhmiin kuuluvat henkilöt säilyisivät terveinä.

 

Ajanvarauskalenteri on täyttynyt edelleen oikein mukavasti ja olen todella kiitollinen siitä rauhallisesta mielestä ja rakkaudesta joogaan, joka Valon joogayhteisössä vallitsee. Toivon ymmärrystä ja rakkautta myös päätöstäni kohtaan, koska se on kaikkien parhaaksi. Olisin enemmän kuin kiitollinen, jos sinä minulle ja Valolle tärkeä joogi ja joogini löytäisit tiesi mukaan myös verkkotunneille. Jokainen kalenterissa näkyvä tunti tulee siis livenä osallistuttavaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että viikkokalenteri pysyy ennallaan ja voit kotoa käsin osallistua kaikille tutuille tunneille. Tarvitset ainoastaan puhelimen/tabletin/tietokoneen ja joogamaton. Tässä viestissä ohjeet verkkotunneille osallistumisesta!!! Varaat normaalisti paikan tunneille ja saat sähköpostiisi linkin jonka kautta klikkaat itsesi mukaan.

 

Verkkotunneille voit osallistua joko 6 euron kertamaksulla (maksu Holvin verkkokaupasta). Voit toki maksaa myös Valon joogakorteilla ja kausikortilla. Tällä osallistumismaksulla mahdollistamme pienyrittäjäpohjaisena toimivan Joogastudion Valon olemassa olon jatkossakin. <3 On siis mahdollisuus puhaltaa yhteiseen hyvään. #yhdessäselviämme

 

Miksi näin? Haluan omalta osaltani kantaa vastuuta ja ryhtyä tekoihin koko yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen. Emme enää voi estää Korona- viruksen leviämistä, mutta voimme vastuullisilla teoilla hidastaa sitä ja näin auttaa jokainen osaltamme muun muassa terveydenhuollon kantokykyä.

 

Miksi osallistua verkkotunneille? Jooga tuo valtavasti hyvää. Mieli ja keho kiittää.

Elämme hyvin epävarmoja ja stressaavia aikoja. Joogan, hengitysharjoitusten, meditaation ja rentoutumisen kautta, juurrutamme itseämme ja pysähdymme tähän hetkeen. Saamme voimaa, pysymme rauhallisina ja keho voi paremmin, kun se pääsee purkamaan kertyneitä ajatuksia, energiaa ja tunteita liikkeen sekä levon merkeissä. Tutun ohjaajan kanssa kotona tehty joogaharjoitus on hyvä tapa tuoda jooga vallitsevissa olosuhteissa edelleen osaksi arkea. Se on voimavara, jota toivon jokaisen hyödyntävän.

 

Miten osallistun? Mikäli sinulla on varaus Joogastudio Valon ajanvarauskalenterissa joogatunnille, saat sinä päivänä sähköpostiisi linkin, jonka avulla kirjaudut Zoom.comissa olevalle tunnille. Kannattaa kirjautua noin 15 min ennen tunnin alkua mukaan. Näin varmistat, että yhteytesi toimii ja voit keskittyä rauhassa joogatuntiin. Ennen osallistumista sinun tulee ladata ZOOM-app laitteeseesi. Tämä pyyntö/vaihtoehto pomppaa esiin automaattisesti. Kun osallistut tunnille ohjaaja antaa tarvittavat jatko-ohjeet. Helppoa, usko pois!

 

Toivottavasti näemme verkkotunneille yhtä usein kuin studiolla.

 

Yksilövalmennukset, joogahieronnat, Gua Sha- hoidot jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Muistathan one to one- tapaamisissa kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan ja tulla hoitoihin, mikäli tunnet olosi terveeksi eikä flunssan oireita ole. Jos olet palannut matkalta (mistä tahansa), vältäthän hoitoihin tai yksilötapaamisiin tulemista tai otat yhteyttä etukäteen.

 

Mikäli sinulla nousee asiasta kysymyksiä, ota yhteyttä!!!

 

Kaikkien parasta ajatellen,

 

Laura