top of page

Yrityksille:

Teen yritysten, yhdistysten, urheiluseurojen sekä julkisen sektorin kanssa monipuolisesti yhteistyötä.  Yritykset voivat valita valmiita jooga-, hyvinvointi- ja liikuntapaketteja alla olevista tuotteista tai voimme räätälöidä teille tarpeisiinne sopivan sisällön.

Olen pitänyt yrityksissä myös vakituisia joogan/kehonhuollon viikkotunteja. Jos teidän työpaikalle sopisi oma joogatunti, ota rohkeasti yhteyttä 0442589450!

Vaihtoehtoja:

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus sopii hyvin esim. Tyhy-päiviin rentoutumis- ja palautumisharjoitukseksi. Äänimaljarentoutus ei sisällä liikettä, vaan osallistujat vastaan ottavat rentoutuksen istuma- tai makuuasennossa.

Kesto 60 min.

Hinta alk. 120 euroa + alv 

Joogan ja kehonhuollon yksityistunnit ryhmille

Liikettä sisältävät joogan/kehonhuollon tunnit sopivat moniin erilaisiin tapahtumiin. Ne räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Harjoitukset voivat olla virkistäviä, rentouttavia, palauttavia tai hyvinkin aktivoivia.

Rakennetaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva tuntikokonaisuus.

Kesto 60-90 min.

HInta alk. 120 euroa + alv

Koko päivän hyvinvointipaketti

Koko päivän hyvinvointipaketti sisältää erilaisia kehon ja mielen harjoituksia. Osallistavien harjoitusten lisäksi päivään voidaan sisällyttää luento-osuus eri kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueista.

Kesto 2-6 tuntia

Hinta alk. 300 euroa + alv

PYYDÄ ROKEASTI TARJOUS JA RAKENNETAAN JUURI TEILLE SOPIVA KOKONAISUUS!

bottom of page